Klanten

Werkwijze

Onder het motto "Ken je klant!" hanteert Jacobs Administratiekantoor een duidelijke, heldere werkwijze. Bij ons geldt 'afspraak is afspraak' met een deskundige, betrouwbare en persoonlijke dienstverlening. 

Service

Wij maken gebruik van de meest moderne, professionele apparatuur en software.
Zodat uw administratie en fiscale gegevens zorgvuldig, snel en efficiënt door ons kunnen worden verwerkt.

De ZZP‘er, eenmanszaak of MKB ondernemer die zijn administratie zo veel mogelijk in eigen hand wil houden kunnen wij met deskundige raad en daad terzijde staan. Op onderdelen zoals online boekhouden, fiscale aangiften en jaarekeningen kunnen wij ook gedeeltelijk voor u iets betekenen. Het is allemaal bespreekbaar.

Advies

Jacobs Administratiekantoor is aangesloten bij de NOAB, het RB en het FP register. Dagelijks ontvangen wij al het relevante nieuws betrekking hebbende op fiscale zaken, arbeidszaken, pensioen en sociale wetgeving. Advieskantoren aangesloten bij de NOAB behoren tot de best geïnformeerde advieskantoren van Nederland. Door vakmanschap en actuele kennis van fiscale ontwikkelingen kunnen wij ons positioneren als een hoogwaardig advieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf en de particulier.